Därför älskar vi coworking

Vad tänker du på när du hör ordet ”coworking”? Kanske tänker du på en plats där man sitter tätt tillsammans, kollar på varandras datorer och utbyter idéer? Men vet du, coworking är så mycket mer än så. Låt oss bryta ner det lite för dig.


Sällskap för din arbetsdag

Tänk dig att stiga in i Hey Space en tidig morgon, känna doften av nybryggt kaffe och mötas av glada hej från andra kreatörer och entreprenörer. Det är just det där lilla extra – att kunna säga god morgon till någon och känna att du hör hemma. Och när dagen är slut? Ett vänligt hejdå och kanske några skratt på vägen ut. Inget ensamt hemmakontor kan slå den känslan.

Nya perspektiv på din kreativitet

Om du någonsin har känt dig fast eller om inspirationen sviker, prova att byta miljö. På Hey Space kan du röra dig fritt bland alla våra vackra ytor. Och vem vet, kanske en kort pratstund med den där fotografen eller journalisten ger dig den där idén du letat efter!

Lär dig något nytt varje dag

Här på Hey Space är det alltid någon som delar med sig av sina kunskaper. Varje person har sin egen unika kompetens, och det är bara att fråga. Från små tips till stora insikter, du lär dig något nytt varje dag.

Sällskap utan krav

Här får du det bästa av två världar. Vill du bolla en idé? Någon är alltid där. Vill du ha lite ensamtid med ditt arbete? Inga problem. Vi är här för att stötta varandra, men också respektera varandras behov.

Jobba smart, inte hårt

När jobbdagen är över på Hey Space, kan du lämna ditt arbete här. Hemma väntar avkoppling. Och vet du vad forskningen säger? Att skilja jobb från fritid gör oss faktiskt mer produktiva och lyckligare. Win-win!

Coworking gör gott för själen (och företaget!)

Det är inte bara skönt för själen att omges av andra kreativa själar, det är också smart för företaget. Studier har visat att när vi jobbar i gemenskap, ökar vår produktivitet och kreativitet. Så om du vill känna dig piggare, gladare och få mer gjort – kom till oss! 

Intresserad av att veta mer?

Skicka ett mejl till info@heyspace.se