Kontorsplatser och coworking i Göteborg

Hey Space är ett stort, kreativt space i Göteborg för entreprenörer, frilansare och kreatörer.
En plats för de som vill arbeta och verka i ett kreativt sammanhang med många olika typer av människor. Men också en plats där företag och den ideella sektorn möts.

De 600m2 vackra industrilokalerna som utgör Hey Space hittar du på Ånäsvägen 44-46 i Göteborg, bara ett stenkast från Redbergsplatsen.
Här kan du hyra både kontorsplatser och egna kontor.
I våra lokaler finns det även möjlighet att hyra konferenslokaler och mötesrum som man kan hyra för olika föreläsningar, personalfester, konferenser och andra events. 

Idag finns här flera företag, frilansare, fotografer, hantverkare, kommunikatörer och en dansskola. Men det finns alltid plats för fler!
Här kan du som är frilansare eller enskild kreatör få ett sammanhang. Gemensamma luncher, promenader och frukostmöten är en del av vardagen. Istället för att sitta hemma och arbeta får man här en chans att träffa likasinnade människor som gärna tar en gemensam lunch, bollar idéer och kanske även blir dina vänner för livet.

Flexplatser i Göteborg

Flexplatser

För dig som vill ha ett prisvärt alternativ och inte behöver en fast skrivbordsplats!

Fasta kontorsplatser

För dig som vill ha din egna kontorsplats men ändå vill sitta bredvid andra kreativa personer.

Hyr kontorsplats i Göteborg
Hyr kontor i Göteborg

Hyr helt
kontor

Egna rum och kontorsytor för dig som värdesätter arbetsro eller teamet som letar efter eget kontor.

Hos oss kan du även hyra

Mötesrum i Göteborg
Mötesrum

Hos oss hittar du flera härliga mötesrum. Här kan du boka ett utrustat rum för styrelsemöte eller ett mindre rum för kreativa kundmöten. 

Om du redan är en del av Hey Space och hyr kontorsplatser hos oss får du även ett rabatterat pris när du bokar något av mötesrummen. 

Konferensrum i Göteborg
Konferensrum

På Hey Space hittar du flera härliga event- och konferenslokaler.

Här kan både företag och privatpersoner boka små och stora lokaler för allt från konferenser och föreläsningar till teambuilding-dagar och releasefester.