Arrangera din nästa konferens eller företagsevent på Hey Space

På Hey Space hittar du flera event- och konferenslokaler i olika storlekar.
Här kan du antingen hyra lokaler och själv ta hand om ditt arrangemang eller låta oss hjälpa till!

Vi har flera års erfarenhet av konceptutveckling, projektledning och genomförande. Och av oss kan du få hjälp med allt från att ta fram ett quiz till företagsmiddagen till att vara konferencier på stora events.

Med hjälp av våra samarbetspartners i lokalerna så kan vi även erbjuda ett stort antal andra tjänster. Tillsammans kan vi göra allt från att arrangera workshops i dans, erbjuda catering och skapa marknadsföringsmaterial.

Hör av dig så pratar vi mer om hur vi kan få ditt nästa event att bli så lyckat som möjligt!

Service och erbjudande

Ljud & Ljus

Ljudanläggning

Tv med Chromecast

Ljudanläggning

Ljus och spots

Inredning

Konferensstolar

Bord

Reception

Garderob

Exempel på tillval

Projektledning

Facilitering

Workshops

Catering

Vill du boka konferenslokaler?

En fantastisk mötesplats där småskaliga producenter och nystartade entreprenörer får en grym arena att exponera sig. När vi hyrde in oss för ett event fick vi ta del av tre olika verksamheters erbjudande under samma dag!

Drivhuset, Göteborg

Hey Space är som mitt andra hem. Här finns det alltid någon att prata, luncha och bolla idéer med. Trots att jag är frilansare känner jag mig inte ensam här - jag har fått kollegor!

Lorenz Knight
Frilansare

Vi hade ett ljuvligt företagsevent på Hey Space. Skräddarsytt efter våra behov, hög kvalité på middagen och rolig workshop i dans där vi både fick skratta och teambuilda.

Johanna Ahl